FAQ, čiže frequently asked questions, čiže často kladené otázky. Predtým než sa chcete spýtať niečo v sekcii help ohľadom fóra tak si najprv prečítajte toto:
1. Ako napísať správny príspevok?Všetky obmedzenia a návod na nový príspevok sú napísané
TU.
--------------------------------
2. Zmizol mi príspevok/príspevky, prečo?Najskôr nespĺňal všetky požiadavky alebo porušoval nejaké z pravidiel, preto bol zmazaný. Ohľadom nejasností sa obracajte na moderátorov.
3. Môj príspevok bol presunutý alebo ho neviem nájsť.Presunutý bol z dôvodu umiestnenia v zlej sekcii alebo téme, ten kto ho presunul je v príspevku podpísaný. A ak neviete nájsť svoj príspevok tak dajte v hľadaní vyhľadávať užívateľov podľa nicku a zadajte svoj nick.
TU--------------------------------
4. Dostal som sa do väzenia, prečo?Dôvod uväznenia sa zobrazuje vždy pri príchode na fórum alebo pri snahe o pridanie nového príspevku. Ak nejako nesúhlasíte s väzením tak sa obracajte na toho kto Vás uväznil alebo na moderátora cez ICQ alebo inak mimo fóra. Nezakladajte si ďalší účet!!!
5. Dostal som ban, prečo?Ban dostanete iba za hrubé porušenie pravidiel a mali by ste si byť vedomí svojej chyby ale ak predsa tak píšte moderátorom. Môže nastať situácia keď dostanete ban aj keď ste sa neprevinili a to je z dôvodu ban-u IP iného užívateľa. Ak máte zdieľanú IP adresu je to preto.
6. Nemám správny čas na fóre, prečo?Stačí čítať oznámenia a je tam všetko.
7. Ako sa môžem stať a) Cleaner ??? b) Moderátor ??? c) Uploader ???a) Stačí nahlasovať nefunkčné alebo ináč pravidlá porušujúce príspevky na fóre
b) Moderátorov si vyberá vedenie fóra podľa vlastného uváženia
c) Stačí pridávať
Vaše uploady na fórum, podmienkou je aspoň nick v hesle k súboru alebo v názve sťahovaného súboru
8. Pri príchode na fórum ma to neprihlási automaticky aj keď som si to nastavil, prečo?Tohto problému sme si vedomí ale nie je to problém z našej strany (vedenia fóra), ale problém vo Vašom internetovom prehliadači. Aj keď napr. mne na FF to ide bez problémov niekomu inému zase nie... Skúste premazať cookies a nastaviť to znova alebo proste smola...
10. Prečo si neviem pridať avatar?skús pozrieť video od Anťo.
http://www.youtube.com/watch?v=3ZgnNky9fBcAle celkovo vo všeobecnosti platí že čítajte všetky oznamy, oznámenia a pravidlá. Vedenie fóra si ale vyhradzuje právo nepotrebnosti komentovať svoje rozhodnutia o tom, kto dostane aký post, kto o aký post príde a podobne. Všetky rozhodnutia sú pre bežných userov, ktorých sa priamo nedotýkajú NEDOKNUTEĽNÉ!!
Tak to je asi všetko
Vedenie War4U